VSO De Spinaker in Hoorn. Een goede keus!

Een school kiezen

Het kiezen van een passende school voor uw zoon of dochter is een bewuste keuze. Onze school is geschikt voor leerlingen die een VMBO-advies hebben gekregen en die intensieve ondersteuning nodig hebben. Er zitten ruim honderd leerlingen op De Spinaker, in kleine klassen met één vaste docent. De school is een veilige, rustige omgeving waar leerlingen werken aan kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om – wellicht later – de overstap te maken naar een vervolgopleiding, een passende arbeidsplaats of misschien wel een reguliere middelbare school.

 

Plan uw rondleiding

U vindt op deze site, in onze Schoolgids en in het Schoolplan allerlei informatie over De Spinaker. U en uw kind zijn ook altijd welkom om in alle rust onze school te bekijken en om vragen te stellen.

Vraag uw rondleiding aan via spinaker.vsohoorn@ronduitonderwijs.nl of bel 0229 – 21 08 94. U kunt vragen naar mevrouw Schinkel. Zij is de teamleider in onze school en verzorgt de rondleidingen.

Scholen uit de regio

Om scholen uit de regio eenvoudiger met elkaar te vergelijken, kunt u kijken op Scholen op de kaart. Op deze site staat een profiel van onze school met daarin allerlei cijfers, een tevredenheidsrapport van de leerlingen en het kwaliteitsrapport van de Inspectie van Onderwijs.

U vindt op deze website soortgelijke informatie van andere scholen. Niet alle scholen hebben Scholen op de Kaart uitgebreid gevuld.